Muharrem Arslan

Değerli  blog izleyicilerimiz Ben Muharrem Arslan sizlere kısaca kendimden bahsedip  sayfamızda günlük yemek menumuzu  kalorisi ile ve resimleri ile paylasmaya calisacagim..

image

http://www.eleganscatering.com

http://www.eleganscatering.net

http://www.cateringhizmetleri.net image

Herkesin bir hayali vardır ya  bizim memlekette de bizim dönemimizde tüm hayallerin kapsı aşçılığa çıkardı.Ama mecburi, ama gelenek ,yada  severek…

17.08 1985 yılında Osmanbey’de ömür kliniğinde Mehmet ustam ve Arif usatamın yanınDa başladım mesleğe, 15 yaşımda idim mesleğe başladığımda o zamanki hayallerim hep iyi bir usta olmakdı.

Ömür kliniği, Zürih otel ,Restourant  Club  Cavelini,İstanbul yelken kulübü ,otel clup Orient derken artık iyi bir usta olmuştum hem hatırı sayılır paralar kazanıyordum hemde kendimi geliştiriyordum.

1907  Frbahçe derneği Rahmetli aydın yılmaz ve yine rahmetle anacağım Tugrul şavkayla tanışıp beraber  çalışma fırsatı buldum.

Tugrul bey  yemek yapmayı hobi derecesinde seven biri yapmayı çok ister ama eli okadar yatkın değildi .Ama aydın usta mesleğin piiri duayeniydi onlardan kendime çok şey kattım. Tugrul beyden hayat duruşunu, Aydın  ustamdan ise mesleğin inceliklerini  meslekde gidebileceğim kadar ileri gidebileceğimi öğremdim.Allah’tan iki ustamada rahmet diliyorum.

Çırağan sarayı,Sed hotel,Kuşadası Fantasya otel  derken ve yine tarih 20 ağustos 1995 de Elchyn Catering de Çalışmaya başladım.Orada farkında olmadan bomba gibi bir ekip oluşturmuştuk.

Elçin abla aile reisimiz

Cem abi adı üstünde abimiz

Karin hanım ofis için vazgeçilmezimiz

mutfak bana emanetti

hiç arkadaş ve dost olmayı beceremediğimiz Özgür bey ise servise muazzam hakimdi,

Hepimiz alanımızda harikalar yaratıyorduk.13 Yıl ve yaklaşık 3000. üzerinde davete beraber başarıyla imza attık.

31 ocak 2004 gecesi saat 03.30 de çalan bir telefonla herşey birden değişivermişti telefonu açtığımda yaklaşık 8 yıldır beraber çalıştığımız şirketimizde şoförlük yapan aynı zamanda halamın oğlu olan Hüseyin Bolu dağında kaza yapmış araçlara yardım için durmuş ve bir otobüs onu altına alıp sürüklemiş ama durumu iyi deniyordu.Ama iyi denilmesine rağmen yaşamadı iç kanamadan kaybettik.

Buradan Elchyn catering deki mesai arkadaşlarım

Ofisimizin Bel kemiği Karin Alyanakziya

Bir türlü sevemediğim patronlarımdan Özgür Uçarer

Depocumuz.     Tuğrul Aşkın Baş

Güzel aklı başında gıda mühendisimiz     Pınar Özçaltepe

Tırlak muhasebecimiz     Şükriye Baş

Dünya yıkılsa umrunda olmayan       Elif Bora

Adı gibi zarif hassas şirketimizde  stres  topu gibi herkesin patladığı   Zarife Neslihan Erel

Ve Yıllar yılı yardımcılığımı yapan Mehmet demirer,e

saygılarımı ve sevgilerimi bildirmek isterim.

Elçin abla Cem abi sizleri şirketimde ağırlama lutfunu bana gösterirseniz minnettar olurum.(Burada parantez içinde biraz sitem yatar)

 

Artık elchyn catering de duramaz olmuştum.halamın oğlu hüseyinle biz öyle bir diyaloğumuz varmışki o gittikden sonra farkına vardım bunun sanki her açılan kapıdan o çıkacakmış gibi gelmeye başlamıştı.

Elchyn catering’de Cem Abi ve Elçin abladan işletmeciliği öğrenmiştim.

1.temmuz 2007  tarihinde yeni bir yola koyulmuştum artık.Şirketimiz elchyn cateringdeki mesai arkadaşım Mehmet Ali Cosgun,la  Elegance Catering kurduk eski firmamızla küskünlük kırgınlık olmasın diye sadece ve sadece tabldot yemek ve toplu yemek hizmeti yapmaktayız.

ELEGANCE CATERING VE TABLDOT YEMEK

Yemek EmekYemek Lezzet Yemek Sanattır  

Yemeğin Sanayisi Olmaz ilkesinden yola çıkarak 2006 yılında 25 yıllık renkli ve başarılı  aşçılık mesleğinin   birikimi ile  kurulmuş olup yemek fabrikası kavramından uzak Butik Ev yemeği tadında lezzetinde hizmet vermekteyiz

Yorum bırakın